Gaslekkages verhelpen in Helmond

U ziet het ongetwijfeld wel eens in het nieuws voorbijkomen; brand in een huis door een gaslekkage. Als er in een woning sprake van een gaslekkage is, is het goed mogelijk dat dit voor een brand zorgt. Het is echter ook mogelijk dat een gaslekkage voor een explosie in een woning zorgt. Mocht u een gaslekkage in uw woning hebben, is het daarom zaak om zo snel mogelijk in actie te komen. Dát doet u door onze loodgieter in Helmond te contacten.

Wat is een gaslekkage precies?

Een gaslekkage ontstaat door een scheurtje of gaatje in een gasleiding of een gasslang. Dit kan bijvoorbeeld in een leiding of slang zijn van een gaskachel, van een CV ketel, van een geiser of van een gasfornuis. Door een dergelijk scheurtje of gaatje kan het gas ontsnappen, waarvan de gevolgen niet al te mals zijn. U kunt bijvoorbeeld stikken door het gas, terwijl uw woning ook in brand kunt vliegen.

Wat te doen tegen een lekkage?

GaslekkageHoort u een sissend geluid in uw woning? Merkt u op dat uw gasrekening wel heel hoog is? Of merkt u een vreemde geur in uw woning op? Mocht u dergelijke symptomen opmerken, is het verstandig om zo snel mogelijk naar ons te bellen. Als er sprake van een gaslekkage is, moet dit namelijk zo snel mogelijk verholpen worden. Dáár zijn wij u graag mee van dienst.

Onze loodgieter in Helmond komt zo spoedig mogelijk naar u toe. Vervolgens gaat onze loodgieter zo snel mogelijk op zoek naar het probleem. Zodra het probleem gevonden is, wordt dit snel en vakkundig hersteld. U bent daarmee weer van een veilige en aangename leefomgeving verzekerd.

Bij een gaslekkage is enige spoed geboden. Kom dus zo spoedig mogelijk in actie; onze loodgieter in Helmond voert graag een snelle en vakkundige reparatie voor u uit!

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Ook bij spoed
Vakwerk op maat
Lekkages
Snelle service

Neem contact op

Wilt u zo snel mogelijk geholpen worden door een loodgieter in Helmond of omliggende plaatsen? Wij proberen u vandaag nog te helpen! Bij Passon Loodgieters kunt u terecht voor zowel spoedklussen als regulier loodgieterswerk.

Menu
Call Now Button