Sanitair aanleggen in Helmond?

Veel mensen kiezen tijdens een aan- of verbouw van de woning voor een nieuwe badkamer. Vaak wordt er voor lange tijd weinig aandacht besteed aan de badkamer, de visite komt er immers toch niet. Er wordt snel voor een andere renovatie gekozen en de badkamer staat onder aan de lijst. Toch is het aanleggen van nieuw sanitair een relatief goedkope manier om uw badkamer een heel andere (nieuwere) uitstraling te geven.

Sanitair vervangen

Wilt u uw sanitair aanleggen? Het vervangen van oud sanitair is een hele klus. U kunt hier een loodgieter voor inschakelen. Wij hebben veel ervaring met het vernieuwen van het sanitair. De kans op problemen bij het sanitair aanleggen is hierdoor erg klein.

Toch kiezen veel mensen ervoor om zelf het sanitair te vervangen. Mocht u dit van plan zijn, lees uzelf dan goed in. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten op welke manier het sanitair op de afvoer is aangesloten (en hoe nieuw sanitair op deze afvoer kan worden aangesloten). Anders kan het op vervelende plekken gaan lekken als het nieuwe sanitair niet goed aangesloten wordt.

Sanitair aanleggen

Leidingen leggen in de badkamer

Indien u het sanitair op een totaal andere plek wil hebben, dan zullen er leidingen gelegd moeten worden. Hiervoor moet u heel nauwkeurig werken. De stukken leiding moeten namelijk precies aansluiten op elkaar. Als u de uiteinden van de leiding eerst verruwt, dan sluiten de stukken leiding vervolgens beter op elkaar aan. Dit zorgt ervoor dat er geen speling ontstaat tussen de verschillende stukken.

Als er wel speling ontstaat, dan kan het gaan lekken omdat er water langs deze stukken leiding naar beneden gaat sijpelen. Dit water trekt vervolgens in de plafonds, vloeren en muren. Dit kan ernstige gevolgen hebben. Het duurt een tijd om dit weer te herstellen.

Zoekt u naar een loodgieter die u kan helpen bij het aanleggen van nieuw sanitair? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Neem snel contact met ons op.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Ook bij spoed
Vakwerk op maat
Lekkages
Snelle service

Neem contact op

Wilt u zo snel mogelijk geholpen worden door een loodgieter in Helmond of omliggende plaatsen? Wij proberen u vandaag nog te helpen! Bij Passon Loodgieters kunt u terecht voor zowel spoedklussen als regulier loodgieterswerk.

Menu
Call Now Button