Lekkages

Spoedservice

Echte specialisten

Snel geholpen!

Last van lekkages in de buurt van Helmond

Een lekkage kan vervelende gevolgen hebben. Uw vloer wordt nat en er ontstaan vochtplekken in uw huis. Om een lekkage binnen een korte tijd te verhelpen is er een expert die snel bij u op de stoep staat. Of het nou gaat om een gesprongen leiding of een lek in uw dak. Wij zorgen ervoor dat uw lekkages in Helmond snel verleden tijd zijn.

 

Een lekkage binnen no-time verhelpen

Deze expert zorgt ervoor dat het lek snel boven is. Door de juiste methodiek is een lek snel verholpen en komt deze niet meer terug. Wij sporen het lek op en gaan deze dicht maken. De loodgieter in Helmond heeft verschillende technieken waardoor dit zeer snel gaat. Zoals bijvoorbeeld opsporing van de waterlekkage middels drukmeting en opsporing van de waterlekkage middels vochtmeting. Dit zijn de meest betrouwbare technieken waardoor een lek snel ontdekt is.

 

Lekkages helmondSchakel dan ook nooit zomaar iemand in, maar deze expert uit Helmond. Hierdoor voorkomt u extra schade aan uw huis. Wij komen zowel bij particulieren als zakelijke klanten over de vloer. Ook kunnen wij u advies geven als u last van vocht in uw huis heeft. Door vocht heeft u hogere stookkosten. Om deze terug te schroeven kan er ingegrepen worden met een aantal efficiënte maatregelen. Vocht in muren kan soms komen door de constructie van uw huis. Oudere huizen hebben vaker last van vocht.

 

Bij problemen met vocht of lekkages kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn actief in de regio in en rond om Helmond.

telefoon
Waarom kiest u voor ons?

Ook bij spoed 0

Vakwerk op maat 0

Verstoppingen 0

Snelle service 0