Last van lekkages in de buurt van Helmond

Een lekkage kan vervelende gevolgen hebben. Uw vloer wordt nat en er ontstaan vochtplekken in uw huis. Om een lekkage binnen een korte tijd te verhelpen is er een expert die snel bij u op de stoep staat. Of het nou gaat om een gesprongen leiding of een lek in uw dak. Wij zorgen ervoor dat uw lekkages in Helmond snel verleden tijd zijn.

Lekkages binnen no-time verhelpen

Deze expert zorgt ervoor dat het lek snel boven is. Door de juiste methodiek is een lek snel verholpen en komt deze niet meer terug. Wij sporen het lek op en gaan deze dicht maken. De loodgieter in Helmond heeft verschillende technieken waardoor dit zeer snel gaat. Zoals bijvoorbeeld opsporing van de waterlekkage middels drukmeting en opsporing van de waterlekkage middels vochtmeting. Dit zijn de meest betrouwbare technieken waardoor een lek snel ontdekt is.

Lekkages helmondSchakel dan ook nooit zomaar iemand in, maar deze expert uit Helmond. Hierdoor voorkomt u extra schade aan uw huis. Wij komen zowel bij particulieren als zakelijke klanten over de vloer. Ook kunnen wij u advies geven als u last van vocht in uw huis heeft. Door vocht heeft u hogere stookkosten. Om deze terug te schroeven kan er ingegrepen worden met een aantal efficiënte maatregelen. Vocht in muren kan soms komen door de constructie van uw huis. Oudere huizen hebben vaker last van vocht.

Last van een regenpijplekkage?

Hebt u last van een regenpijplekkage? Voordat er actie ondernomen wordt is het belangrijk om te weten waar de schade zich bevindt. Het kan namelijk zijn dat er een gat zit in de regenpijp, dan moet de buis vervangen worden. Dit kunt u heel gemakkelijk zelf doen. Bij een bouwmarkt kunt u alle benodigde materialen halen en eventuele hulpstukken, zoals extra hemelwaterafvoer. Omdat een regenpijp meestal niet verlijmd is, kan deze makkelijk gedemonteerd worden. Wanneer de regenpijp wel verlijmd is, moet u het stuk wat gerepareerd moet worden er af zagen.

Bij problemen met vocht of lekkages kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn actief in de regio in en rond om Helmond.

Lekkage aan de waterleiding in Helmond

Een lek in de waterleiding kan een heleboel schade met zich meebrengen. Het water trekt in de muren en beschadigt het behang of stucwerk. Ook de vloeren en meubels kunnen schade oplopen. Als u een lekkage heeft wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf zijn om veel schade te voorkomen. Wij zijn een erkend loodgietersbedrijf dat u snel van dienst kan zijn bij een lekkage aan de waterleiding in Helmond. Woont u in Helmond of omgeving en heeft u een probleem met uw waterleiding? Neem dan gerust contact met ons op. Onze loodgieters kunnen snel bij u zijn om het probleem te lokaliseren en op te lossen. Vaak wordt er eerst een noodoplossing gemaakt, waarna kan beginnen met herstelwerkzaamheden.

lekkage waterleidingEen lek in de waterleiding, wat nu?

Een waterleiding is een zogenaamde drukhoudende leiding. Dat houdt in dat de toevoer van water door de leiding constant is. Als er een lek in de waterleiding is ontstaan, betekent dat dus dat het water zich snel en onophoudelijk zal verspreiden. Vanwege de snelle verspreiding van het water is het al snel lastig om de plek van oorsprong van het probleem terug te vinden. Als je lekkage in de waterleiding hebt, is het belangrijk om meteen de hoofdkraan dicht te draaien. De hoofdkraan bevindt zich meestal in de meterkast of in de meterput. De toevoer van water houdt daarmee op, maar het probleem is daarmee nog niet opgelost. Een loodgieter kan snel het probleem voor u opsporen en een oplossing vinden.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Ook bij spoed
Vakwerk op maat
Lekkages
Snelle service

Neem contact op

Wilt u zo snel mogelijk geholpen worden door een loodgieter in Helmond of omliggende plaatsen? Wij proberen u vandaag nog te helpen! Bij Passon Loodgieters kunt u terecht voor zowel spoedklussen als regulier loodgieterswerk.

Menu
Call Now Button