Over ons

Spoedservice

Echte specialisten

Snel geholpen!

Wie zijn wij?

Wij zijn loodgietersbedrijf Passon. Wij zijn een loodgietersbedrijf werkzaam in en rondom Helmond. Wij zijn een jong vooruitstrevend bedrijf die gespecialiseerd is in het bedenken en uitvoeren van oplossingen voor de klant. Wij zijn een loodgietersbedrijf met een uitgebreid portfolio aan werkzaamheden, van het installeren van een vloerverwarming tot het verhelpen van een verstopping in de afvoer. Wij kunnen u hier allemaal mee helpen. Wij lossen uw problemen graag voordelig en vakkundig op.

Ervaring

Door onze ervaring en vakbekwame werknemers zorgen wij telkens weer voor een mooi resultaat. Door onze ervaring in de branche weten wij precies wat wij moeten doen in bepaalde omstandigheden. Daarnaast kunnen wij u het juiste advies geven als u daar om vraagt. Wij vinden het belangrijk dat u met een tevreden gevoel terug kunt kijken naar onze samenwerking, daarom staat service bij ons ook hoog in het vaandel. Wij geven u graag een fantastisch resultaat voor een eerlijke prijs.

Verstopping

Heeft u last van een verstopping? Ook dan helpen wij u graag. Als uw toilet niet goed doorloop of als het water blijft staan in uw wasbak is natuurlijk erg vervelend. Wij kunnen u hiermee helpen.

Spoeddienst

Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Door onze spoedservice zijn wij snel bereikbaar in de regio Helmond. Sommige problemen kunnen veel schade veroorzaken. Soms kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan, zoals stroom in de buurt van open water. Door onze kennis weten wij precies hoe wij hier om moeten gaan en kunnen wij u snel van uw problemen verhelpen. Wij helpen u om de schade beperkt te houden.

Zoekt u een loodgieter die het klusje kan klaren? En die bovendien de juiste expertise heeft om u te helpen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Bel ons hier om een afspraak te maken.

telefoon
Waarom kiest u voor ons?

Ook bij spoed 0

Vakwerk op maat 0

Verstoppingen 0

Snelle service 0