Daklekkage in Helmond

Drup, drup, drup. Als u ’s nachts wakker wordt, is het mogelijk dat u plots dit geluid hoort. Ook is het goed mogelijk dat u thuiskomt en opeens een hele plas water op de vloer vindt. Mocht u op dit moment in één van deze situaties zitten, is het zaak om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. De kans is namelijk heel groot dat u op dit moment last van een daklekkage heeft.

Wat is een daklekkage precies?

Bij een daklekkage is er iets kapot gegaan bij het dak. Dit kan bijvoorbeeld de dakbedekking zijn, maar dit kan ook een leiding bij het dak zijn. Daarnaast is het ook mogelijk dat de dakgoot verstopt is geraakt. Als de dakgoot verstopt is geraakt, kan het regenwater geen kant op. Er komt hierdoor een té grote druk op het dak te staan, waardoor één van de dak elementen lek kan raken. De gevolgen hiervan kunnen desastreus zijn; water kan namelijk voor écht veel schade zorgen.

Wat te doen tegen een daklekkage?

daklekkageHeeft u plots last van water dat uit uw dak in uw woning terechtkomt? Dan wilt u mogelijk hier zelf iets aan gaan doen. Dat streven is goed te begrijpen, maar is lastig om uit te voeren. Het lastige van een daklekkage is namelijk dat u het lek veelal niet ziet zitten. Alleen met de juiste apparatuur is het daardoor mogelijk om een lek op te sporen. Onze loodgieters beschikken over het beste en meest geavanceerde apparatuur; onze loodgieter in Helmond spoort zodoende snel het lek in uw dak op.

Vervolgens zorgt onze loodgieter ook voor een passende reparatie. Een reparatie die snel, vakkundig én duurzaam uitgevoerd wordt.

Lekkage laten verhelpen

Laat uw daklekkage echt zo snel mogelijk verhelpen. Daarmee voorkomt u vervelende problemen op de (lange) termijn. Bel zo snel mogelijk naar ons en onze loodgieter in Helmond komt zo snel mogelijk bij u langs!

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Ook bij spoed
Vakwerk op maat
Lekkages
Snelle service

Neem contact op

Wilt u zo snel mogelijk geholpen worden door een loodgieter in Helmond of omliggende plaatsen? Wij proberen u vandaag nog te helpen! Bij Passon Loodgieters kunt u terecht voor zowel spoedklussen als standaard loodgieterswerk.

Menu
Call Now Button