Veelgestelde vragen

Spoedservice

Echte specialisten

Snel geholpen!

Heeft u loodgieter gerelateerde vragen?

Hieronder kunt u veelgestelde vragen vinden. Heeft u na het zien van deze vragen nog een vraag? Stel hem dan aan ons via: 0492-792386.

Kan ik zelf leidingen verleggen?

Ja, het is mogelijk om zelf leidingen te verleggen, maar dan moet u wel handig zijn. Met name als u kiest voor een nieuwe indeling van de gootsteen, toilet of douche, dan wilt u natuurlijk wel dat het watertoevoer en afvoer binnen handbereik is. Als u weet dat u handig bent of goede hulp krijgt, dan kan het een leuke doe-het-zelf klus zijn. Bent u niet zo handig dan kunt u het beter overlaten aan een loodgieter.

Hoe kan ik een lek in de waterleiding vinden?

Hebt u een lek in de waterleiding en vraagt u zichzelf af hoe u deze kunt vinden. Dit is vaak lastiger dan u denkt. Want een lek in de waterleiding kan op veel verschillende plekken in huis ontstaan. Het kan in de leidingen in de muren, onder de vloer of bij de sanitaire voorzieningen zitten. Nog lastiger is het om de bron van de lekkage te vinden. Wilt u een lek in de waterleiding opsporen? Schakel dan een van onze loodgieters in. Dankzij onze geavanceerde hulpmiddelen vinden we de lek zonder onnodig hak- en breekwerk.

Wat kan ik doen bij een verstopping?

Een verstopping in huis is altijd vervelend. Het toilet spoelt niet goed meer door, of u kunt in de keuken geen gebruik meer maken van het water en geen afwas meer doen. Belangrijk is dat u snel achterhaalt wat de locatie is van de verstopping. Soms helpt het om de afvoer te spoelen met baking soda en kokend water. Een ander oplossing is met een rubberen ontstopper de gootsteen te ontstoppen. Is het niet opgelost, dan kunt u het sifon schoonmaken. Lukt ook dit niet om de verstopping te verhelpen, schakel dan een loodgieter in.

Wanneer moet ik met spoed een loodgieter bellen?

Bij een lekkage is het van groot belang dat u deze zo snel mogelijk laat verhelpen. Het water kan flinke schade toebrengen in uw huis. Om de waterschade zoveel mogelijk te voorkomen of te beperken, is het belangrijk dat u met spoed een loodgieter belt. Onze spoeddienst komt zo snel mogelijk bij u langs om de lekkage te verhelpen. Hij komt altijd met een snelle en passende oplossing, om de kans op een verergering van de schade tegen te gaan.

In welke regio werken jullie?

Wij zijn werkzaam in en rondom Helmond. Hebt u een loodgieter nodig? Bel dan: 0492-792386.

Hoe zijn jullie te bereiken?

U kunt ons bereiken via: 0492-792386. U kunt ons bereiken gedurende onze openingstijden. Op maandag-vrijdag van 08:00 – 22:00 en zaterdag en zondag van 08:00 – 19:00.

telefoon
Waarom kiest u voor ons?

Ook bij spoed 0

Vakwerk op maat 0

Verstoppingen 0

Snelle service 0