Acute stank

Loodgieter Helmond > Nieuws  > Acute stank
Pipe wrench in Helmond

Wat je ruikt, weet je niet. Dat er iets aan de hand is en dat dit gisteren nog niet zo was, dat weet je wel. De vraag is: wat ruik ik en waar komt het vandaan. Wat veroorzaakt de acute stank waar ik op dit moment zo’n last van heb en belangrijker: hoe neem ik de stank weg? Want dat je niet veel langer in deze stank kunt blijven zitten, dat is wel duidelijk. Als je een vaag gevoel hebt dat de stank wordt veroorzaakt door ‘iets met het riool’, dan is het beter om niet al te lang te wachten en al snel contact op te nemen met de loodgieters bij jou uit de buurt. Zij kunnen je helpen om een beeld te krijgen van de oorzaak van het probleem

Die oorzaak kan een verkeerde gemonteerde stankafsluiter zijn of juist een sifon die niet helPipe wrench in Helmondemaal goed vast zit. Ook kan het een verstopte afvoer zijn, die jij met het blote oog niet kunt zien. Last but not least, behoort het ook tot de mogelijkheden dat er een haarscheurtje in het riool zit. Kortom, er is iets aan de hand en jij wilt het zo snel mogelijk opgelost zien.

De loodgieter kan dit vaak bereiken zonder dat er moet worden gebroken. Dat scheelt nogal, het is over het algemeen niet prettig als de vloer eruit moet. Met bijvoorbeeld de speciale gastechniek, is dit gelukkig niet nodig. Vraag de loodgieter naar de details, zodat je deze stankproblemen echt kunt verminderen.