Steeds meer huishoudens kiezen voor een urinoir

Sanitair
Nieuws

Kent u de situatie dat u ’s ochtends moet haasten om op tijd op uw werk te komen, maar in de badkamer is het een drukte van jewelste? Hierdoor moet u bijvoorbeeld wachten voordat u het toilet kunt gebruiken en daarmee verliest u waardevolle tijd. Het is een veel voorkomende realiteit van huishoudens bestaande uit meerdere personen. Het is ook de reden dat steeds meer huishoudens kiezen voor een urinoir. Deze toilet speciaal voor mannen is namelijk de oplossing voor het eerder beschreven probleem. Daarbij kunt u met een urinoir aanleggen van nog meer voordelen genieten.

Tegelijk naar het toilet gaan

Wanneer u regelmatig in uw huishouden last heeft van drukte in de badkamer, dan kunt u dit voor een deel oplossen met het aanleggen van een urinoir. U kunt namelijk naast het bestaande toilet in de badkamer ook een urinoir aan de muur laten monteren. Het voordeel dat u hiermee realiseert is dat twee gezinsleden tegelijk naar het toilet kunnen gaan. Hiermee kunt u wellicht net een paar minuten extra besparen in de ochtend waardoor u op tijd op uw werk komt. Overigens zal u als man zijnde ook vaker van het urinoir gebruikmaken omdat dit simpelweg makkelijker is.

Meer voordelen van een urinoir

De mogelijkheid creëren om tegelijk naar het toilet te gaan, is niet het enige voordeel van een urinoir. Het sanitair is tevens makkelijker te gebruiken voor mannen. Zij hoeven bijvoorbeeld niet te onthouden om eerst de wc-bril omhoog te doen. Een ander voordeel is dat de montage hoger aan de muur zorgt voor een betere hygiëne. Er zal immers minder sprake zijn van spetters die over de rand heenkomen. De muurmontage zorgt er ook voor dat er minder vloerruimte in beslag wordt genomen in een volle badkamer.

Aanleggen uitbesteden aan loodgieter

Indien u door dit artikel denkt dat uw huishouden ook voordeel kan halen uit een urinoir. Dan kunnen onze loodgieters u helpen met een urinoir aanleggen. We adviseren u om het aanleggen uit te besteden aan een loodgieter. Bij het aanleggen van een urinoir komen namelijk meer dingen kijken dan u in eerste instantie kijkt. Zo moet er bijvoorbeeld een water- en afvoerleiding in de muur worden aangelegd. Vooral bij de afvoer van het afvalwater wilt u niet met een lekkage te maken krijgen. Om deze reden laat u een urinoir aanleggen het beste aan een professionele loodgieter over.

Waarom kiest u voor ons?

Ook bij spoed
Vakwerk op maat
Lekkages
Snelle service

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button