Loodgieter afvoer in badkamer laten controleren

Nieuws

Om de kans op een verstopte afvoer in uw badkamer tot een minimum te beperken, is het zaak om de leidingen geregeld schoon te maken. Doordat er veel vies water door de afvoer stroomt, bestaat de kans dat zich aanslag op gaat hopen aan de binnenzijde van de leidingen. Dit kan zorgen voor verstoppingen. Voor het goed schoonhouden van uw afvoer kunt u een loodgieter in de armen sluiten, maar u kunt de afvoer ook zelf schoonmaken.

Geen loodgieter nodig

Het is goed denkbaar dat u het wat overbodig vindt om een loodgieter in te schakelen voor het schoonhouden van de afvoer in uw badkamer. Het is immers ook mogelijk om dit zelf te doen. Bij een loodgieter, in supermarkten en bouwmarkten zijn tegenwoordig tal van schoonmaakmiddelen voor uw afvoer te koop. Veel van deze middelen zijn agressief en slecht voor het milieu. Veel mensen willen dit soort schoonmaakmiddel niet gebruiken. In dat geval kunt u simpelweg wat soda en azijn oplossen in heet water en dit geregeld door de afvoer spoelen.

Loodgieter laten helpen

Wanneer u zelf niet weet wat u kunt doen om uw afvoer schoon te houden, kunt u een loodgieter inschakelen. Een loodgieter heeft dagelijks te maken met verstoppingen en weet welke middelen het beste te gebruiken zijn om een afvoer schoon te houden. Indien u geen loodgieter in wilt schakelen, kunt u hem vragen wat u allemaal kunt gebruiken als schoonmaakmiddel voor de afvoer in uw badkamer.

Waarom kiest u voor ons?

Ook bij spoed
Vakwerk op maat
Lekkages
Snelle service

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button