Loodgieter in Helmond inschakelen voor afsluiten van buitenkraan

Nieuws

De loodgieter in Helmond staat voor u klaar om u te helpen bij het afsluiten van de buitenkraan in uw woning. Het afsluiten van de buitenkraan is noodzakelijk om het knappen van de leidingen die naar de buitenkraan toe lopen te voorkomen. U kunt het afsluiten van de buitenkraan ook zelf doen door de afsluiter van het leidingnetwerk om te draaien. Deze afsluiter vindt u doorgaans in de kruipruimte van uw woning of in het keukenkastje onder de gootsteen.

Wanneer de afsluiter van uw buitenkraan een klein boutje is, heeft u een speciaal sleuteltje nodig om de afsluiter om te kunnen draaien. Dergelijke sleuteltjes kunt u over het algemeen bij de meeste bouw- en hobbywinkels kopen. De loodgieter in Helmond beschikt over een universeel sleuteltje, waarmee vrijwel ieder boutje kan worden omgedraaid.

Het belang van het afsluiten van de buitenkraan

Het afsluiten van de buitenkraan is om twee redenen van groot belang: de leidingen naar de buitenkraan toe kunnen knappen als u de buitenkraan niet afsluit en er kunnen vervelende lekkages ontstaan als gevolg van het knappen van deze leidingen. Tijdens de vorstperiode kan het stilstaande water in de leidingen bevriezen en uitzetten. De leidingen kunnen de druk van het uitgezette water vaak niet aan, waardoor de leidingen knappen. Zodra het water gesmolten is loopt het water uit de leidingen en zal het in vloeren of muren trekken.

De buitenkraan laten aansluiten in de lente

In de lente kunt u opnieuw rekenen op de hulp van de loodgieter in Helmond. De loodgieter in Helmond zal de afsluiter nu opnieuw omdraaien om de buitenkraan weer op uw leidingnetwerk aan te sluiten. Het aansluiten van de buitenkraan gaat op precies dezelfde manier als het afsluiten ervan. U kunt de buitenkraan na het aansluiten direct weer gebruiken!

Waarom kiest u voor ons?

Ook bij spoed
Vakwerk op maat
Lekkages
Snelle service

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button